Het haar van een vrouw is het belangrijkste onderdeel van haar profiel. Ons kapsel, haarkleur en haartextuur helpen om onze hele look te vormen. Het is dus belangrijk om te weten welk soort shampoo u moet gebruiken, de haarkleur die bij u past, de haarjuwelen die u kunt dragen en vele andere dingen die verband houden met haarmode. Dit korte artikel is een poging om u te helpen verschillende soorten haarmodetrends te begrijpen.

Als je voorhoofd breed is, is het verstandig om je haar in stijl te knippen zoals French cut of pony die je lange voorhoofd verbergt. Voor vrouwen met lange gezichten zouden kapsels tot de lengte van de schouders er geweldig uitzien, terwijl voor vrouwen met een klein gezicht korte kapsels een betere uitstraling zullen bieden. Als je een gezond gezicht hebt, met hoge jukbeenderen, dan moet je gaan voor lang haar (onder schouderhoogte).

Voor vet haar is de beste oplossing om dagelijks te shamponeren, terwijl het voor droog haar beter is om slechts twee keer per week te shamponeren. Deze bevatten chemische verbindingen die worden gebruikt om uw haar vast te houden volgens uw gewenste look. Haarsprays mogen alleen worden gebruikt voor kapsels die hier niet mee kunnen; anders moet u het gebruik van sterke chemicaliën op uw haar vermijden.

Het kiezen van geschikte haarjuwelen hangt af van het soort kapsel dat je hebt. Net zoals een korte ketting om de nek wordt gedragen om te pronken met de zichtbare sleutelbeenderen of een lange ketting om de boezem te laten zien, wordt haarsieraad ook gedragen om een ​​groot deel van je haar aan te trekken.

Dit hangt helemaal af van het soort kapsel dat je hebt gedaan. Haaraccessoires zijn onder meer haarspelden, haarspeldjes, strikken, kammen, paardenstaarthouders, elastiekjes, bananenclips, tiara’s, bloemen en zelfs minuscule kristallen of steentjes om glamour toe te voegen aan je bruidskapsel; je kunt tiara’s of sluiers gebruiken om het bruidskapsel aan te vullen.