Voor de meeste vrouwen zijn oorbellen dé manier om hun vrouwelijkheid te uiten.

Dit betekent echter niet dat je meteen enkel extravagante oorbellen kunt dragen.

Neen, ga eerder voor schattige, kleine knopjes. Deze staan erg mooi bij haast elke gezichtsvorm en kapsel en maken je outfit helemaal af. Bovendien is het hangen van enorme kroonluchters aan je oren tegenwoordig helemaal niet meer zo populair.

Less is more

Knopjes oorbellen worden ook wel studs of stud oorbellen genoemd. Deze minimalistische oorbellen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons mode- en straatbeeld en worden telkens opnieuw gespot op de catwalk.

Het leuke aan deze oorbellen is dat je ze in allerlei verschillende vormen en met diverse figuren kunt vinden. Hartjes, dolfijnen, klavertjes vier, regenbogen, veertjes, en het lijstje gaat verder. Het hoeft echter niet allemaal schattig en lief te zijn. Zo kun je ook knopjes met beeldjes van doodskoppen, messen en geweren vinden. Het is dus een leuke manier om wat meer van je persoonlijkheid te tonen aan de buitenwereld.

Uitgelicht: Chic Trendy Zilveren Oorbellen Kopen Online Goedkoop Dames

Zoals eerder vermeld, staan knopjes bij haast elke gezichtsvorm erg mooi maar enkel indien je een ronde gezichtsvorm hebt worden ronde oorknopjes afgeraden. Bij een rond gezicht is het juist beter te kiezen voor lange, smalle oorbellen die de rondingen van je gezicht afvlakken.

Zoals je dus al kunt raden worden ronde knopjes ten sterkste aanbevolen voor mensen met een vierkante gezichtsvorm en hoekige gelaatstrekken. Door ronde knopjes te gebruiken geef je, je gezicht namelijk een zachtere en rondere uitstraling. Naast de vierkante gezichtsvormen staan knopjes ook erg mooi bij ovale en hartvormige gezichtsvormen.

Tip: oorbellen knopjes goedkoop online

Ook vrouwen met kort haar kunnen het beste oorstekkers gebruiken in plaats van lange oorbellen die tot aan hun schouders komen. Bij kort haar is het bovendien extra belangrijk dat je oorknopjes passen bij de rest van de outfit aangezien deze extra in de kijker staan. Je kunt dus het beste enkele knopjes kopen in verschillende kleuren zodat je deze dagelijks op je outfit kunt aanpassen.