In een relatie kan de boog niet altijd gespannen zijn. De sleur van alledag, drukke banen en de kinderen vragen veel tijd en aandacht. Dan kan het gebeuren dat je de aandacht voor elkaar een beetje uit het oog verliest. Dat is jammer en het kan leiden tot een afstand tussen jullie. Als je merkt dat jullie elkaar een beetje kwijtraken, wakker dan de vonk in jullie relatie weer aan met deze tips.

  1. Laat zien hoe mooi je bent

Ook als je geen 25 meer bent, kun je er sexy uitzien. Verras je partner met erotische lingerie en laat zien hoe mooi je bent. Dat hoeft niet ordinair te zijn. Je hoeft echt niet te gaan voor een slipje met een open kruis. Er is ook heel mooie en stijlvolle sexy lingerie te koop.

2. Word zekerder van je mannelijkheid

Sommige mannen zijn onzeker over het formaat van hun geslachtsdeel. Als dat ook voor jou geldt, dan kun je daar wat aan doen met een penissleeve. Deze schuif je over je stijve penis waardoor hij wat langer en breder wordt. De sleeve is gemaakt van materiaal dat op mensenhuid lijkt. Je partner krijgt er dus een natuurlijk gevoel van bij penetratie.

3. Ga voor een soft BDSM rollenspel

BDSM staat voor sommige mensen gelijk aan grof geweld en elkaar moedwillig pijn doen. Maar dat is zeker niet waar BDSM voor staat. Het heeft als het goed is alles te maken met wederzijds respect. Als jullie meer spanning in je relatie willen, dan kun je BDSM ontdekken met een starterset met bijvoorbeeld bondage en handboeien.

4: Organiseer een romantische avond

Organiseer een romantische avond voor jou en je geliefde. Zorg dat jullie door niets of niemand gestoord kunnen worden en neem weer eens ouderwets alle tijd voor elkaar. Samen een goede film kijken kan een goede opwarmer zijn, zelfs als de film geen erotische lading heeft. Na zo’n liefdesnacht is de kans groot dat jullie elkaar weer helemaal terugvinden in de liefde.

5. Verwen je partner met een erotische massage

Er zijn diverse technieken voor erotische massage. Tantra is een vorm van body to body massage. Maar het kan natuurlijk ook met je handen. Gebruik een heerlijk geurende massageolie om je geliefde extra te verwennen. Natuurlijk kunnen jullie daarna de rollen omdraaien. Een intieme massage kan prima dienen als voorspel. Maar je kunt er ook voor kiezen om het niet met seks te laten eindigen. Die keuze is uiteraard geheel aan jullie.